Plamuren, schilderen en behangen
van muren & plafonds

Zowel voor fijnerschilderwerk als voor een basisuitvoering kan u bij ons terecht. JB Finishings heeft de ervaring en vakkennis om een kwalitatief en duurzaam resultaat voor u neer te zetten.

Room Renovations

Heeft u een ruimte die aan een opfrissing toe is? Geen zorgen, wij kunnen u helpen met onze vakkennis en professioneel materiaal.

Kleuradvies & Home Styling

JB Finishings staat u graag bij om harmonie in uw woning te creëren. Wij gebruiken enkel duurzame materialen en op uw vraag, ecologische verven. Ook voor professioneel kleuradvies zijn we u graag van dienst.

Reinigen & schilderen van gevels

Een laagje verf kan wonderen doen voor de gevel van uw woning. Een kwalitatief gerenoveerde gevel kan de waarde van uw huis aanzienlijk verhogen, dus pak het professioneel aan met onze hulp.

Cementeren van gevels

Bij cementeren wordt het metselwerk van de buitenmuur met een laagje cement behandeld. Hierdoor krijgt de muur een frisse, egale kleur.

Kurkkalei – ecologische gevelrenovatie

Uw gevel kaleien door middel van kurk zal uw gevel akoestisch isoleren en is tevens dampopen, waterdicht en brandvertragend. Kurk is een natuurproduct en geeft uw gevel een authentieke look.

Betonlook voor binnenmuren

Deze decoratieve schildertechniek geeft een authentieke en natuurlijke look aan uw muren. Zo is deze slijtvast en waterafstotend, waardoor dit onder meer perfect in badkamers toegepast kan worden. 

Schilderen en vernissen van
binnen- en buitenschrijnwerk

Ook voor het opfrissen van schrijnwerk, kan u een beroep doen op JB Finishings. Een aanpak op uw maat is onze garantie; met steeds persoonlijk advies inzake kleuren en materialen.

Schilderen en vernissen van trappen en deuren

Trappen en deuren kunnen mits de juiste aanpak terug een frisse aanblik krijgen. U kan kiezen voor een laagje vernis of een elegante of hippe kleur. Alles kan. Aan u de keuze!

Offerte aanvragen?

R

Wij bezorgen u een offerte naar uw wens en budget.

Contacteer ons

Onze contactgegevens

JB Finishings
Overheulestraat 14
8560 Moorsele

0473 953 212
info@jbfinishings.be