Uw gevel kaleien door middel van kurk zal uw gevel akoestisch isoleren en is tevens dampopen, waterdicht en brandvertragend. Het is een multi-toepasbaar natuurproduct dat thermische eigenschappen heeft en toegepast wordt in bouw en renovatie.

Kurk is afkomstig van de kurkboom en wordt op duurzame manier ontgonnen uit de schors van de kurkeik.

Voordelen?
Kurk in vloeibare vorm wordt vaak gebruikt als een decoratieve coating en is toepasbaar voor afwerking van gevels en daken, maar kan ook op binnenmuren aangebracht worden met een fijnere korrel. Kurk is antistatisch, milieuvriendelijk en beschikbaar in verschillende kleuren.

Wenst u uw gevel op ecologische wijze te renoveren? Kies dan voor het efficiënte kurkkalei, waarbij u de authentieke uitstraling van uw gebouw behoudt.

Woningen waarvan de spouw reeds gevuld werd, kunnen dankzij de dampopen eigenschappen opgefrist worden door middel van kurkkalei.

Toepassingen?
Kurkkalei laat toe om uw gevel of binnenmuren een ecologische afwerkingslaag te geven en is budgetvriendelijker dan crépi. Hout, metaal, beton, pleister, baksteen, … kunnen allemaal bedekt worden met een ademend, dekkend laagje kurk.

Persoonlijke aanpak

Persoonlijke service van begin tot einde

Offerte

Een eerlijke, realistische en vrijblijvende offerte

Specialist in uw regio

Leg uw vertrouwen in een vakman uit eigen streek

Professionaliteit

Jelle en Els zijn gediplomeerd en hebben reeds jaren ervaring op de teller

Advies op maat

U krijgt steeds een persoonlijk voorstel

Kwaliteit

Wij werken uitsluitend met professionele en hoogwaardige producten