Een laagje verf kan wonderen doen voor de gevel van uw woning

Een kwalitatief gerenoveerde gevel kan de waarde van uw huis aanzienlijk verhogen, dus pak het professioneel aan met onze hulp. Wij komen steeds vooraf ter plaatse om de ondergrond te controleren en geven u vervolgens ons professionele advies.

U kan kiezen voor traditioneel schilderwerk, of kaleien. Kaleien creeërt een authentieke en landelijk effect, terwijl schilderwerk een modernere look geeft.

Bent u geïnteresseerd om uw gevel te kaleien? U kan eveneens kiezen voor het ecologische kurkkalei. U vindt meer informatie over deze duurzame manier van renoveren in onze aparte sectie.

Al dan niet voorafgaand aan het schilderen kunnen wij voor u verder ook de volgende diensten realiseren:

Gevelreiniging & ontmossen:
Mos, roet, kalk en algen zetten zich graag vast op uw gevel, waardoor het zijn oorspronkelijke glans verliest. Wij helpen graag om uw vermoeide gevel terug een frisse aanblik te geven.

Cementeren:
Bij cementeren wordt het metselwerk van de buitenmuur met een laagje cement behandeld. Hierdoor krijgt de muur een egale kleur. Na afwerking kan de muur vlot overschilderd worden.

Anti graffiti coating:
Anti graffiti coating, of ook anti graffiti verf genaamd, is een ideale oplossing voor het verwijderen van graffiti. Het geeft bescherming aan de gevel en zorgt er voor dat de graffiti zich niet aan de muur hecht. Het voorkomt het aanbrengen van de graffiti niet; maar het kan hierdoor wel vlot verwijderd worden.

Persoonlijke aanpak

Persoonlijke service van begin tot einde

Offerte

Een eerlijke, realistische en vrijblijvende offerte

Specialist in uw regio

Leg uw vertrouwen in een vakman uit eigen streek

Professionaliteit

Jelle en Els zijn gediplomeerd en hebben reeds jaren ervaring op de teller

Advies op maat

U krijgt steeds een persoonlijk voorstel

Kwaliteit

Wij werken uitsluitend met professionele en hoogwaardige producten