Jelle Billiau staat als lokale ondernemer klaar voor uw schilder- en behangwerken. Met zijn bedrijf, JB Finishings, staat hij paraat om u als klant een uitmuntende service te geven. Ieder project voert hij met de grootste zorg uit.

Als gediplomeerde schilder, behangt en schildert Jelle graag al uw ruimtes zowel klein als groot. Bij ons komt u niet op een wachtlijst te staan wegens de geringe omvang van uw project! Verder verzorgt hij met het vernieuwende en ecologische kurk sinds een aantal jaren eveneens de opfrissing van buitengevels.

Onze interieurstyliste Els Schepens verzorgt het gedeelte homestyling en kleuradvies en is tevens de drijvende kracht voor het administratieve gedeelte.

Voor JB Finishings is in ieder geval geen klus te klein: zowel uw woonkamer, keuken, slaapkamers, hal, berging of toilet kunnen afzonderlijk door ons worden geschilderd of behangen, wat u toelaat om uw investering te spreiden. Ook vernissen of schilderen we uw trappen en binnendeuren, apart indien u dit wenst.

JB Finishings staat er op u een professioneel en perfect eindresultaat aan te bieden, vandaar de keuze om te werken met hoogstaande kwalitatieve producten om de garantie te geven op een perfect eindresultaat.

Ons werkterrein beperkt zich niet enkel tot onze vestigingsplaats Moorsele en directe omgeving Wevelgem, maar ook in de wijde omgeving zijn we actief zoals Kortrijk, Roeselare, Moorslede, Ledegem, Beselare, Zonnebeke, Passendale, etc. Ook in regio Heuvelland en Ieper, waar Jelle’s roots liggen, zijn we werkzaam. Bovendien bedienen we ook graag de regio’s Oost- en West-Vlaanderen.

Ontdek wat wij voor u
kunnen betekenen

JB Finishings voert een uitgebreide waaier aan opdrachten uit.

Van het schilderen van het kleinste kamertje tot het aanpakken van uw profesionele ruimtes; wij bekijken graag samen met u wat er te gebeuren staat.

Samen komen we zo tot een feilloze uitwerking aangepast aan uw wensen en vereisten.

U, onze klant, bent onze bron van inspiratie!